Pénzügyi asszisztens

Pénzügyi asszisztens

A lakossági folyószámlák világa: Kényelem és biztonság

2024. február 28. - Generálkivitelezés Budapest

A lakossági folyószámlák világa: Kényelem és biztonság

13187569_1601_m10_i311_n013_p_c20_290675333_bank_building_with_cityscape_business_and_finance_flat_vector_concept.jpg

 

A lakossági folyószámla olyan bankszámla, melyet a pénzintézetek lakossági ügyfelek számára nyitnak és vezetnek. Ezen a számlán történik a pénzügyi forgalom: pénz befizetése, felvétele, átutalása és más banki tranzakciók. A lakossági folyószámla szinte bárki által nyitható, és a fizetési műveleteket okostelefonon vagy internetbankban is könnyedén intézhetjük. Ez az egyik legegyszerűbb módja a pénzügyeink kezelésének, és a számlán lévő összeget maximális biztonságban tudhatjuk.

Néhány példa magyarországi bankok által kínált lakossági folyószámlákra:

Gránit Bank Bajnok Bankszámla: Az első évben mindössze 3 120 Ft éves díjért extra jóváírást kínál a feltételek teljesítése esetén.
OTP Bank Smart számlacsomag (Kedvezményes): Minimum 2, maximum 5 db Smart Takarékszámla számlavezetési díja 0 Ft. Az első évben 11 208 Ft éves díjért elérhető.
Raiffeisen Bank Prémium Banking számla - jóváírással: Akár 50 000 Ft-os jóváírással az első évben 12 500 Ft éves díjért vehető igénybe.
MagNet Bank - Házhozszámla (MasterCard Alap bankkártya): Becsületkasszás számlavezetés, díjmentes átutalási lehetőség, online számlanyitás. Az első évben 13 166 Ft éves díjért elérhető.
CIB ECO Bankszámla (CIB VISA Inspire Elektronikus Bankkártya): Akár 40 000 Ft jóváírással az első évben 13 536 Ft éves díjért vehető igénybe.

Ezek csupán néhány lehetőség közül, és érdemes összehasonlítani a bankok által kínált kondíciókat, hogy megtaláljuk a nekünk legkedvezőbb lakossági folyószámlát. A bankszámla nélkülözhetetlen a mindennapi életben, legyen szó munkavállalásról, vásárlásról vagy hiteligénylésről. Szóval, ha még nincs, érdemes megfontolni a lakossági folyószámla nyitását!

A bejegyzés trackback címe:

https://financial-advisor.blog.hu/api/trackback/id/tr8618341683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása